JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Tunuri de Asalt - Iei parte la un razboi de proportii si trebuie sa alegi de partea cui vei lupta. Foloseste artileria de razboi pentru a omori inamicii si cladirile in care s-au baricadat. Fii indemanatic si organizat in acest joc de logica pentru ca fiecare proiectil are destinatie speciala. Pe parcursul jocului de razboi vei capata proiectile pentru tinte singulare, pentru atacuri aeriene si chiar pentru buncarele inamice. Tot armamentul din dotarea armatei este limitat deci fii un comandant cumpatat.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.