JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Frogout - Deseurile toxice de pe pamant au creat muste mutant care au distrus totul in calea lor. Doar cativa oameni au reusit sa se refugieze in buncare, iar misiunea ta este sa ii salvezi. Fii o broasca agila, sari, agata-te de platforme si muta obiectele cu limba. Ca sa termini fiecare nivel trebuie sa ajungi cat mai aproape de muste si sa le mananci. Rezolva puzzle-ul folosindu-ti indemanarea si colecteaza capacele pentru un scor cat mai mare.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.