JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Tanc Atac 3D - Ai plecat la razboi in tancul tau blindat si trebuie sa avansezi pe campul de lupta eliminand inamicii si radarele acestora. Tanc Atac 3D este un joc cu impuscaturi de razboi si doar soldatii curajosi vor termina misiunea cu succes. Schimba armele tancului in functie de echipamentul inamicului pe care vrei sa il bombardezi. Pentru tinte care necesita precizie, foloseste luneta si vei exploda cladirile inamice cu usurinta. Avanseaza pe front pana la locul de intalnire cu camarazii si misiunea va fi reusita!
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.