JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Legume Mutante 2 - A doua parte a jocului cu impuscaturi Vegetale Mutante iti ofera din nou sansa sa intri in rolul iepurelui pistolar. De data asta esti in subteran si legumele rele te ataca din toate partile asa ca trebuie sa folosesti toate armele din dotare ca sa le distrugi. Trusele de prim ajutor iti ofera medicamente, bombele explodeaza grupuri mari de inamici, iar laditele iti ofera munitie pentru diferite tipuri de pistoale. Nu uita sa impusti saculetii, acestia sunt importanti fiindca iti ofera bani cu care iti poti upgrada puterile pentru a face fata provocarilor din fiecare nivel.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.