JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Jetpack Panda - Ursul panda din acest joc de actiune s-a hotarat sa construiasca un jetpack cu care sa calatoreasca pe un alt taram. Seteaza unghiul si puterea cu care catapultezi ursul, apoi colecteaza cat mai multe recompense si combustibil. Cu cat distanta parcursa este mai mare, cu atat scorul tau va fi mai bun, iar cu banii castigati da o fuga la magazin si imbunatateste-ti echipamentul. Iti poti upgrada armura, casca de protectie, racheta si multe altele.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.