JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Asasinul Kamikaze 5 - Fii un soldat curajos si respinge valurile de zombie care te ataca din toate partile. Impusca monstri cu armele din dotare, iar cand ramai fara gloante foloseste-te de vehicul sau de robot. Bonusurile iti vor oferi mai multa munitie care te va ajuta sa rezisti pe campul de lupt, iar precizia cu care impusti iti va fi rasplatita la final. Dupa fiecare nivel arunca o privire in magazin si cumpara-ti mine, bombe sau drujbe. Iti poti upgrada si robotul cu rachete, jetpack si alte utilitati, fa tot ce e necesar pentru a castiga jocul cu impuscaturi!
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.