JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Zombi Fugarit - Esti un zombi fugarit de oameni care vor sa te omoare. Scapa de inamici folosind armele din dotare, calca peste animalele care iti ies in cale si incearca sa parcurgi o distanta cat mai mare. Bonusurile de pe drum contin munitie si scuturi care te protejeaza de pericole, iar monedele colectate te ajuta sa ai un scor mai bun la final. Da o fuga in magazin pentru a-ti upgrada viteza de alergare, puterea de lansare si pentru a cumpara arme noi. Astfel, vei putea face fata urmatoarelor pericole ce te asteapta in jocul de actiune.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.