JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Tripman - Un virus mortal a ajuns pe Pamant si toti oamenii de stiinta au inceput sa caute un vaccin impotriva lui. Profesorul Sheldon era pe cale sa il descopere, insa oboseala si disperarea de a salva umanitatea l-au innebunit. Tripman, un expert in psihologie, a intrat in subconstientul profesorului pentru a-l vindeca, iar acum trebuie sa il ghidezi prin lumea imaginara din spatele nebuniei. Calatoreste alaturi de Tripman, foloseste obiectele gasite si rezolva jocul puzzle pentru a-ti putea duce misiunea la capat. Soarta intregii umanitati depinde de tine!
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.