JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Piranha Pestele Ucigas 5 - A cincea versiune a jocului horror Piranha Pestele Ucigas revine cu o noua specie de monstri gata sa distruga totul in calea lor. Ataca barcile si omoara naufragiatii fara mila pentru a-ti mentine nivelul de sange ridicat. Acestea sunt doar cateva dintre obiectivele pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a trece la nivelul urmator. Ai grija la rechini pentru ca te pot omori cat ai clipi, iar daca urci la suprafata fii cu ochii pe nivelul de oxigen. Upgradeaza-ti dintii si dorsalele pentru a fi mai eficient in atacuri.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.