JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Extraterestrul Prizonier - Nava ta spatiala s-a prabusit in mijlocul drumului, iar acum armata vrea sa te captureze. Tancurile si elicopterele te ataca din toate partile si impusca fara mila. Distruge-i primul folosind armele din dotare, construieste turnuri de aparare si incearca sa supravietuiesti in acest joc cu impuscaturi. Din sectiunea de upgrades poti cumpara arme cu discuri, laser si turnuri puternice care te vor ajuta in lupta pentru libertate.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.