JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Animale cu Rachete - Calatoreste o distanta cat mai mare alaturi de animale care pot zbura cu ajutorul unui jetpack. Drumul e plin de capcane, ocoleste tepii si rachetele care te au ca tinta si foloseste jetpack-ul cat mai putin ca sa nu il supraincalzesti. Cu monedele stranse iti poti upgrada puterile, dar poti cumpara si noi animale care se vor alatura echipei. Atunci cand unul dintre ei cedeaza, urmatorul preia stafeta si merge mai departe in jocul de actiune.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.