JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Plante vs Oameni - Plante vs. Oameni este un joc cu impuscaturi in care trebuie sa omori oamenii rai ce polueaza planeta. Aceasta e ultima sansa de a readuce natura la viata, tinteste cu indemanare si arunca semintele in puncte cheie pentru a-i nimeri pe toti. Fiecare nivel necesita o noua strategie, poti folosi TNT pentru a cauza explozii sau alte capcane pentru a-i prinde pe cetatenii iresponsabili. Plantele trebuie sa invinga!
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.