JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Cheese Barn - Un soarece amuzant are nevoie de ajutorul tau pentru a ajunge la bucata de branza. Locul e impanzit de capcane, ajuta-l pe cel mic sa treaca de ele in siguranta. Poti muta unele obiecte din loc in loc, insa ai grija la borcane si dinamita pentru ca sunt mai fragile si se pot sparge sau exploda. Soricelul conteaza pe tine, gaseste solutiile potrivite in jocul puzzle si nu il lasa sa moara de foame!
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.