JOCURI GRATIS jocuri copii
Jocuri Gratis prezinta un joc din categoria jocuri copii online. Aceste jocuri copii pentru copii sunt jocuri noi gratuite.
PUBLICITATE PUBLICITATE
DESCRIEREA JOCULUI: Comandantul de Batalion - Aduna soldatii de pe drum si formeaza-ti un batalion puternic pentru a putea cuceri cat mai mult teritoriu! Acum ai ocazia sa arati ca poti fi cel mai bun lider pentru armata si ca poti invinge orice razboi. Impusca inamicii, dar si cutiile de lemn de pe drum deoarece pot contine bonusuri si bani cu care iti poti cumpara upgrade-uri. Imbunatateste-ti armamentul, atacurile speciale si indeplineste fiecare misiune din jocul cu impuscaturi.
PUBLICITATE PUBLICITATE


Jocuri Gratis

INTRA SI VEZI JOCURI GRATIS NOI

Jocuri Prichindei este un site romanesc de jocuri noi online. Aceste jocuri online sunt jocuri pentru copii si sunt jocuri noi. In acest moment avem foarte multe jocuri, impartite in categoriir si adaugam jocuri noi permanent. Aceste jocuri noi de pe site sunt jucate de foarte multi copii in fiecare zi, si asta pentru ca zilnic cautam doar jocuri noi de cea mai buna calitate. In aceasta sectiune va oferim jocuri online. Deci pe prima pagina sunt jocuri noi si aproape numai  jocuri pentru copii din aceste jocuri gratis. Daca va place acest site de jocuri, va recomandam sa accesati toate paginile si sa jucati toate jocurile care va plac.